ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΙΛΑΝΕ;
  •  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, Η «ΚΟΚΚΙΝΗ», ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ! ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ: «ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ»… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

     
    papadopoulos

     

    Αυτή είναι η αλήθεια που δεν σας λένε για τον «τύραννο» του Έθνους Γεώργιο Παπαδόπουλο

    xoonntddaaaa14

    Μερικά από τα έργα και τις πράξεις της 7ετίας: 

    1) η Ελλάς γνώρισε ανάπτυξη που ποτέ δεν είχε φαντασθεί κανείς.

    2) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο.

    3) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.
    4) Χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, έφτιαξε δρόμους σ όλη την Ελλάδα (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη) και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέμματα γης να καλλιεργούν.

    5) Αγόρασε για την ασφάλεια του Έθνους αεροπλάνα και υποβρύχια τοις μετρητοίς.
    6) Προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».

    7) Κατασκεύασε Νοσοκομεία, σχολεία, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες. Κατήργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχη ηλεκτρικου ρευματος στους πολιτες.
    8) κατασκευασε εργοστάσια ενέργειας (ηλεκτρικης κ.τ.λ.) στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κ.τ.λ.

    9) Μεγαλες υγιείς ελληνικες βιομηχανιες και εργοστασια δουλευαν ρολόι επι Χουντας με εκατομμυρια εσοδα για το κρατος και θεσεις εργασιας για τους ελληνες πολιτες:

    Ιζολα, Πίτσος, ΕΛΙΝΤΑ, Πειραική-Πατραική, Χρωπει, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, Μινιόν, Εσκιμο, AΙΓΑΙΟΝ, Κοντογούρη, Pirelli, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΕΤΜΑ, ΛΑΝΑΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ κ.τ.λ.) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κ.τ.λ.), ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ΕΒΟ (Ελληνική βιομηχανία Όπλων), ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), βιομηχανίες λιπασμάτων, ζάχαρης, κονσερβοποιίας, καπνοβιομηχανίες (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΝΗΣ κ.τ.λ.), τσιμεντοβιομηχανίες (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΛΥΨ κ.λ.π.), βιομηχανίες χάρτου (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SOFTEX κτλ), Εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων του ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗΣ κ.λ.π.

    10) Yπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφοράτο φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει . Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.

    Και στις μερες μας ξεπουλησαν και ξεπουλανε σε ιδιωτες (κυριως ξενους) ολο τον πλουτο της χωρας μας που απεμεινε, οτι πιο κερδοφορο ειχε η χωρας μας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ νερο, ΔΕΠΑ φυσικο αεριο, ΕΛΤΑ, TT, ΕΛΒΟ, ΔΩΔΩΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, Μεταλευτικες-μεταλουργικες εταιρίες, Χρυσορυχεία, Ελληνικα πετρέλαια, λιμανια (Πειραιά, Θεσ/νίκη κ.τ.λ.), διόδια, Ελ.Βενιζελος, Ολυμπιακη, τραπεζες κ.τ.λ.) τα οποια είχαν εκατομυρια εσοδα καθε μηνα ασχετα αν τα κάναν ζημιογονα και τα καταχρεωσαν οι πολιτικοι μας λογω κακοδιαχείρησης και για να τα ξεπουλησουν στα αφεντικα τους.

    pap-alex

    Πάμε τώρα να δούμε για ποια χούντα μιλάμε, ποιος είναι χουντικός, τύραννος, ψεύτης προδότης και κατσαπλιάς .

    Η «κόκκινη χούντα»  είναι η χειρότερη…

    49 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; Του Στέφανου Χίου

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ (21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967-1974) ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ «ΠΟΥ ‘ΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ»! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

    ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

    Ούτε εφημερίδες ανοιχτές το Σ/Κ, ούτε ραδιόφωνα, ούτε εκπομπές, ούτε η άλλη άποψη, τίποτα! Καμιά φωνή
    διαφορετική από εκείνη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Η ΕΣΗΕΑ κύρηξε πάλι απεργία τις κρίσιμες μέρες που θα περνάει η κυβέρνηση το ασφαλιστικό-εργασιακό νομοσχέδιο! ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν τα έκανε αυτά!
    Ούτε η δικατατορία του ΜΕΤΑΞΑ!

    5 Μαίου 2016

    Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός… Βρείτε τις ομοιότητες! (Βίντεο)

    MHN ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤIKΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΕ 20 ΒΙΝΤΕΟ «ΚΕΝΤΗΜΑ»(ΜΕΡΟΣ Α’)

    MHN ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΕ 20 ΒΙΝΤΕΟ «ΚΕΝΤΗΜΑ»(ΜΕΡΟΣ Β’)

    efimerida-4-9-2015

     

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ποιος ΜΟΥΖΑΛΑΣ; Ο Ίδιος ο ΤΣΙΠΡΑΣ έχει ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Εδώ και Καιρό… Γι’ Αυτό και τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ

    ceb1cebbceb5cebeceb7cf83-cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf8311

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΑΦΑ… ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ… ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ… ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….

    ΣΥΡΙΖΑ – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, » ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ » !!!