Προς Όλους τους Αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων
  • pros-olous-tous-aksiomatikous-ellinikon-enoplon-dinameon

    Το ΝΑΤΟ είναι υπό τας διαταγάς της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Κοσμοκράτορα Επικυρίαρχου του Πλανήτη, Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Το ΝΑΤΟ ήλθε στο Αιγαίο για να διχοτομήσει το Αιγαίο, εφαρμόζοντας τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Ο εκάστοτε πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι πιόνι του πραγματικού Πλανητάρχη προέδρου της Ν.Τ.Π.!!!

     

    Το ΝΑΤΟ σε περίπτωση Ελληνο-Τουρκικού πολέμου, θα βοηθήσει στρατιωτικά τη Τουρκία. Η Τουρκία δουλεύει για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία.

    Το ΝΑΤΟ αποβλέπει σε διαμελισμό της Ελλάδος. Οι συνομιλίες του ΥΕΘΑ, με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, θα καταλήξουν σε ειρωνεία. Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ είναι ανδρείκελο του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

    Πληρώνουμε το ΝΑΤΟ για προστασία. Τόσο μυαλό έχουν οι πολιτικοί μας!!! Οι εφιάλτες πολιτικοί μας είναι μαριονέτες του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

    Για να αποφύγετε στρατιωτική ήττα, εξοπλίστε τα νησιά με πυραύλους S-400 Η Ρωσία για δική της προστασία τα προσφέρει δωρεάν.

    Σε περίπτωση συρράξεως θα έχετε απέναντί σας, δύο εχθρούς. Το ΝΑΤΟ και την Τουρκία. Πως θα τα βγάλετε πέρα;;;;;;;;;;; (Περίπτωση διχοτομήσεως ΚΥΠΡΟΥ).

    Σε περίπτωση που το Αιγαίο καταστεί Νατοϊκή λίμνη, τότε η ΡΩΣΙΑ θα εγκλωβιστεί στον Βορρά. Αυτό το ξέρουν οι Ρώσοι………… Οι Τούρκοι θα κλείσουν τα στενά. Αυτό το ξέρουν οι Ρώσοι και θα αντιδράσουν δυναμικά!!!

    Τότε θα ξεσπάσει ο Γ! Π.Π.Π. (Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος), ο οποίος είναι στα κατακτητικά σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

    Τι περιμένετε;;; να ακρωτηριασθεί η πατρίδα για να δράσετε;;; αυτό το εφιαλτικό πολιτικό κατεστημένο πρέπει να φύγει, πριν προλάβουν να διαμελίσουν την Ελλάδα!!!