ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ H ΣΚΥΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
 •  ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  THΣ ΣΚΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ  ΤΑΜΕΙΟY & ΤΟ ΠΑΝΕΠ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ TO ΜΥΘΙΚΟ   ΝΤΟΥΜΠΑΪ.

  ΗΤΑΝ  ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ  ΒΡΑΔΥ  ΑΡΧΕΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ‘17 ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ  ΣΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥΣ  ΤΟΥ κ.K. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ,ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ  ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ BLUE GROWTH THΣ EΞΥΠΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ  ΕΝΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

  ΜΕ ΒΑΣΗ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ  ΣΤΑ SΙΤΕ   ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΟΜΑΤΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ κ.K.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΛΕ  ΚΟΣΜΕ…  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ.  ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ  ΠΛΟΥΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ  ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΣΠΑΤΩΝ…<<ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ>>.

  1).ΜΕΤΑ ΤΟ 1980 ΠΟΣΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ  ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΣΑ ΠΛΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ…ANTI NA MΠAZONOYN ΠΑΡΑΛΙΕΣ.!

  2).ΠΟΣΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ  ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ   ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ  ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ  ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ  ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΤΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ο ΤΑΣΟΣ ΡΑΠΤΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟ 1990-1992.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΝΕ

  3).ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ  ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.ΑΦΩΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ  ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,  ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…  ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΝ  ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑΛΕΙΟ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΣΠΕΚΤΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ  ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ  ΜΕΣΩ  ΚΑΡΥΣΤΟY  ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΛΗ ΤΗΝ  ΝΗΣΟ ΕΥΒΟΙΑ  ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΙΜΩΝ  ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΤΕ  ΕΝΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ KARISTOS 104,2 FM ΤΟ 1990-96 ΜΕ ΡΗΞΕΙΣ- ΤΟΛΜΗ-OΡAMA..!                                                                     

  4).ΠΟΣΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΔΟΜΗ  ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ  ΠΕΧΩΔΕ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ  ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΛΕΣ ΣΕ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ RΕΝΤ-RΟΟΜ.                                                                                                         

  ME EKTIMHΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ 14/3/2017     Υ/Γ. ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ  ΜΕ  ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  ΑΚΤΗ !!!