Πρόσκληση του Δήμου Καρύστου και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου
 •  
  Πρόσκληση του Δήμου Καρύστου και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου στους επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου Καρύστου

  Ο Δήμος Καρύστου και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου Σας προσκαλούν στην έκθεση “Fishing and Boat” που οργανώνει το ομώνυμο περιοδικό στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου HELEXPO στο Μαρούσι Αττικής από Παρασκευή 07 Απριλίου έως Κυριακή 09 Απριλίου 2017

  Οι 2 αυτοί  φορείς  ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στην έκθεση με περίπτερο 15 τ.μ , με σκοπό την προβολή του τουριστικού προϊόντος  ολόκληρης της Καρυστίας με έμφαση στις θαλάσσιες  και εναλλακτικές δραστηριότητες.

  Όσοι από τους επαγγελματίες τουρισμού του Δήμου Καρύστου δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, μπορούν να προσκομίσουν τα διαφημιστικά τους έντυπα  και ότι άλλο διαθέτουν στα γραφεία του Δήμου Καρύστου μέχρι το μεσημέρι  της Πέμπτης 17 Μαρτίου 2016.

  Επίσης όποιος συνάδελφος θελήσει να προσφέρει δωρεάν διανυκτερεύσεις  σε καταλύματα ή να προσφέρει δωρεάν παροχές αναψυχής και εστίασης, για την κλήρωση κάποιων δώρων κατά την διάρκεια της έκθεσης μπορούν να απευθυνθούν στην Νόβα Γιάννα τηλ.6936980496, mail : [email protected], ή στον Νικ. Λαγώνικο 6932605700, [email protected],  ή στο Αθαν. Ζαφείρη, [email protected] έως την Πέμπτη 17/3/2016.

  Ο κύριος στόχος μας  παραμένει να  δημιουργήσουμε και αναδείξουμε ένα τουριστικό προϊόν , βασισμένο στη φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά της περιοχής μας και να το τοποθετήσουμε δυναμικά στη συνείδηση του τουρίστα στην Αθηναϊκή αγορά.