Ελεύθερα βουνά χωρίς Αιολικά
 •  
   
   
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ STOP ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ‘’ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ‘’- ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ.

  1).ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΩΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ… ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΜΑΡΤΖΗΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ-ΟΡΕΙΝΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΚΙΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ .ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ

  ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ.

  2).ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ,ΤΗΝ ΔΡΑΚΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ- ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΕΣ ΚΙΧ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ!! ΤΟΥ 10% ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ 2ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

  3).ΩΣΤΟΣΟ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΙΟΛΕΣ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙ…ΤΖΙ…ΚΙΖΩΝΤΑΣ !!ΣΕ ΜΚΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΏΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝΕΞΥΠΝΗ… ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΙΖΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΤΕΓΚΤΟ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΗΓΕΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

  4).ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ ΤΩΝ 50 ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ,ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ,ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΠΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ’80-’90 ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.

  5). ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ –ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΟΡΟΥΣ ΤΖΟΓΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ.

  6).ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΑΜΑΡΙΑ,ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ .ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΨΗΛΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΕΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΞΕ-ΜΠΑΖΩΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΡΗΜΗΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΡΑ -ΔΕΞΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ,ΜΠΕΤΟΝ,ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΠΑΙΤΩΝ… ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  7).ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΥΣΤΟ ,ΧΑΛΚΙΔΑ,ΑΘΗΝΑ .ΟΠΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝΠΡΟΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ &ΟΤΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΟΒΙΟΤΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ,ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΖΑΧΟ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΦΩΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ,ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. 

  ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ?ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ?.ΟΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΡΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΣΤΟΥΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΥΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 3% ΤΟ ’93 ΣΤΟ 36% το ’15 είναι η αιτια του πολιτικου χασματος ενεργειων σου.…και ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣΣΙΜΟΣ Β. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΩΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΕΝΕ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ,η ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ….

  EΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ ΟΤΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΟΣΜΩΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΟΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΓΓΥΣ ΤΩΝ ΒΑΠΕ.ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ & ΕΛΕΓΧΟ.

  9).ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΗΝ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΒΟΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΩΑΜ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΑΜΦΥΣΙΜΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΤΩΡΑ…ΕΚ ΑΠΟΤΕΛ/ΤΩΝ.

  9)α.ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΥΠΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ &ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ-ΔΙΚΑΙΟ & ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ τ.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΑΕ.

  β).ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΠΕΝΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΚΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΟΥΛΑ ΜΑΠΕΡΕΤΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣτΕ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝΒΑΠΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΕ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ , ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΑΡΓΥΡΩΝΙΤΟΙ &ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΕΣ..

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ.

  ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΛΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ βάση έκτασης και πλυθυσμού συνολικά ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΑΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗ.

  10).ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ παραμικρο ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΗ…. του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΛΟ ΒΟΛΤ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΥΣ . Η ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ’80 ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. 

  TEΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝH ΑΠΟ ΛΑΜOΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

  ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ.ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ , ΣΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.

  ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΛΟΓΟ ΣΧΕΔΩΝ 3ΜΗΝΟΥ ΑΠΟΧΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΕΔΕΙΔΑΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ.

  Αγαπητέ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ καλέ μου Παιδικέ Φίλε από τα παλιά Λευτέρη επειδή η Κριτική δεν αγκίζει την Προσωπική,Συναισθηματική και κυρίως την Ανθρώπινη Υποσταση των ανθρώπων αλλα τα Αυστηρα τα Πεπραγμένα ενός Δημαρχου σε καλό επιτέλους να παρεις θέση ξεκαθαρη μην κρύβεσαι διοτι το ποταμι του κοσμου θα γυρισει ενάντια και θα τα σαρώσει όλα.ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και γιατι όχι και την υστεροφημια σου.ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΕΝΕ δεν ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ… ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΣΑΝ ΞΕΠΕΖΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ. 

  ΕΛ Ε Υ Θ Ε Ρ Α Β Ο Υ Ν Α Χ Ω Ρ Ι Σ Α Ι Ο Λ Ι Κ Α o x i v a p e . r e ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ SITE
  όχι στις β.Α.Π.Ε. Ιστότοπος συντονιστικής ομάδας Ρεθύμνου του Παγκρητίου Δικτύου Αγώνα κατά βιομηχανικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
  ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 11/9/2017
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜSc.ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΥΠΟΥ
  ΜΕΛΟΣ ‘’ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ‘’- ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ