Σίμος Κεδίκογλου : «Η Εύβοια είναι έτοιμη να φέρει τη νίκη, όλοι μαζί πάμε μπροστά»
  •  
    Το μήνυμα ότι η Εύβοια είναι έτοιμη να φέρει τη νίκη και ότι όλοι μαζί θα δώσουν τη μάχη για να σταματήσουν τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και την επίθεση στους θεσμούς, στις αξίες και στη Δημοκρατία ζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου να διαβιβάσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την εντυπωσιακή προσέλευση στελεχών και φίλων στην εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Διρφύων-Μεσσαπίων της ΝΔ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

    Ο Σίμος Κεδίκογλου στο χαιρετισμό του τόνισε, ότι θα δώσουν αγώνα για να φέρουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη, όχι γιατί είναι η παράταξή τους, αλλά γιατί είναι το καλύτερο για την Ελλάδα. 
     
    Όπως είπε: «Είναι η αρχή μιας χρονιάς που περιμένουμε να τα φέρουμε όλα τούμπα, που απαιτεί η Ελλάδα να τα φέρουμε όλα τούμπα, γιατί δεν αντέχει άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται έτσι η Ελλάδα. 
     
    Πρέπει να διαδώσουμε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν ποτέ. Όλοι μαζί πρέπει να φέρουμε την Ελλάδα μπροστά, πρέπει να φέρουμε την Εύβοια μπροστά». Παράλληλα, ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα της κας Γκόγκου στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, την υποστήριξη της οποίας, άλλωστε, υποδηλώνει-όπως τόνισε- και η παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι και η ίδια δίνει αγώνα για την παράταξη. 
     
    Ο βουλευτής ευχαρίστησε στη συνέχεια τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τον φίλο και «συμμαχητή» του όπως τον προσφώνησε για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση να παραστεί στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα: «ο Άδωνις είναι κυριολεκτικά συμμαχητής, αισθάνομαι ότι έχουμε πάει στον πόλεμο παρέα και όχι μόνο σε ένα, αλλά σε δύο . Πρώτα απ΄ όλα από την κοινή μας εμπειρία στην κυβέρνηση Σαμαρά. 
     
    Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Άδωνι, όχι μόνο γιατί ήταν από τους Υπουργούς που έλυνε προβλήματα και τα έλυνε σωστά, αλλά, ακόμα περισσότερο, γιατί στη δικιά μου δύσκολη στιγμή σαν Υπουργός, 
     
    όταν έπρεπε εγώ να πάρω το βάρος μιας δύσκολης απόφασης, και μιλάω για την ΕΡΤ, ήταν από τους πρώτους που ήρθαν στο Μέγαρο Μαξίμου και μου είπε ότι αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί. 
     
    Ακόμα , όμως, πιο σημαντικός ο δεύτερος πόλεμος, αυτός που δίνουμε τώρα για να σταματήσουμε τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, να σταματήσουμε αυτή την επίθεση στους θεσμούς στις αξίες μας, στη Δημοκρατία μας. Δεν είναι τυχαίο ότι στοχοποίησαν τον Άδωνι. 
     
    Το έκαναν γιατί ήξεραν, ότι ο Άδωνις εκφράζει τη ψυχή της παράταξης, τη ψυχή των ιδεών μας. Ο Άδωνις είναι από τα πιο πολύτιμα στελέχη μας και θα είμαστε πάντα μαζί του.»