«Λουκέτο» την Τρίτη στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου
 •  
  Σε κατάληψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου προχωρούν την Τρίτη οι γονείς του Δ1 τμήματος διαμαρτυρομενοι για την έλλειψη δασκάλου

  Εμείς οι γονείς του Δ1 τμήματος του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου μετά από δύο μήνες ταλαιπωρίας, εναλλαγή δασκάλων στην τάξη και αβάσιμων υποσχέσεων από τους υπεύθυνους, ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε δυναμικά το καλύτερο για τα παιδιά μας.

  Οι συνεχής προσπάθειες μας μέχρι σήμερα έχουν πέσει στο κενό.

  Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου , οι αρμόδιοι της Πρωτοβάθμιας μας είχαν υποσχεθεί ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου η θέση θα είχε καλυφθεί από δάσκαλο/α.

  Η ίδια αρχή έρχεται σήμερα και αναιρεί τα λεγόμενα της λέγοντας ότι απλά έχει δηλωθεί η εν λόγω θέση, θεωρώντας το θέμα λήξαν μιας και η διευθύντρια κάνει μάθημα στα παιδιά.
   
  Σαν συνέπεια, αποφασίσαμε να απέχουν τα παιδιά από τα μαθήματα την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και την Τρίτη το πρωί θα προχωρήσουμε σε κατάληψη με την κατανόηση και την συμπαράσταση των υπόλοιπων γονέων και παιδιών του Σχολείου μας, μέχρις ότου καλυφθεί η κενή θέση δασκάλου του τμήματος μας.
   
  Μετά τιμής
  Οι Γονείς του Δ1 του Πρώτου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου.