Πρόσληψη δύο ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου
 •  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  5η Υ.Πε ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

                        
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 
  «ΔΙΟΚΛΕΙΟ» Γ. Ν. ΚΑΡΥΣΤΟΥ                                         
  Γ.Ν. ΚΥΜΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ                   
  12 Μαρτίου 2019
   

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Πρόσληψη δύο ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου 

  Δύο ακόμα ιατροί προστέθηκαν στο δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για τον Επιμελητή Α’ Γενικής Χειρουργικής κο Θεόδωρο Στασινόπουλο και τον Επιμελητή Β’ Ιατρικής Βιοπαθολογίας κο Αλέξανδρο Παπαϊωάννου.
  Ο κος Στασινόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου απέκτησε και την ειδικότητά του. Έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε δομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας και αποτελεί τον τρίτο χειρουργό – για πρώτη φορά – του Νοσοκομείου Καρύστου.
  Ο κος Παπαϊωάννου έχει πλούσια εμπειρία σε Μικροβιολογικά Εργαστήρια μεγάλων δευτεροβάθμιων Νοσοκομείων αφού έχει κατά σειρά δουλέψει στο Γ.Ν. Νάουσας, ΑΧΕΠΑ, Γ.Ν. Καβάλας, και Γ.Ν. Βέροιας. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια τόσο ως ομιλητής όσο και σαν σύνεδρος.
  Η παρουσία και των δύο ιατρών θα αποτελεί ενδυνάμωση της εφημεριακής κάλυψης του Νοσοκομείου και θα συνδράμει στην επιπλέον αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο προς τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες ολόκληρης της περιοχής.                                                                                                            Το γραφείο  Διοικητή 
                                                                                                         Γ.Ν ΚΑΡΥΣΤΟΥ