Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή της Καρυστίας
  •  

    Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, 5 Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από τους φορείς και τον κόσμο, επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στην περιοχή της Καρυστίας.

    Στο κλιμάκιο μετείχε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μιχάλης Μασουράκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας κ. Πέτρος Ποδάρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημήτριος Λάμπρου, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Δεμερτζής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρύστου κ. Κωνσταντίνος Δρόσος, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Καρύστου και δημοτικός σύμβουλος κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου, η γραμματέας της ΔΗΜΤΟ κα Ρούλα Κορδώνη, το μέλος της της ΔΗΜΤΟ κ. Δημήτρης Ξυπόλυτος, το μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ κ. Γιάννης Μανώλης και άλλα στελέχη της παράταξης.

    Το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη μονάδα τυποποίησης ιχθυοκαλλιεργειών Blue Farm στο Μαρμάρι, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καρύστου, την μονάδα επεξεργασίας πλάκας Καρύστου του κ. Κρίσιλια Σωτήρη , εμπορικά καταστήματα της περιοχής και το Νοσοκομείο Καρύστου όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ενημέρωσης και ξενάγηση από τον διοικητή κ. Μίχα Αναστάσιο. 
     
    Σε όλες τις συναντήσεις με φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες το αίτημα ήταν για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη μείωση της φορολογίας.

    Η Δράση της Νέας Δημοκρατίας «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη_νίκη», συνεχίζεται με κλιμάκια του κόμματος που βρίσκονται καθημερινά απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες σε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. 

    Από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου 
    Ευάγγελος Σπύρου Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας