Υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης
  •  

    Ένα τριήμερο οδοιπορικό σε Αλιβέρι, Κύμη και Κάρυστο πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης

     

    Ένα τριήμερο γεμάτο συναντήσεις και επαφές, με πολίτες και φορείς, είχαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και υποψήφιοι του Συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής!», στο Αλιβέρι, στην Κύμη και στην Κάρυστο.

    Συγκεκριμένα την  πρώτη μέρα στο Αλιβέρι επισκέφτηκαν το  Κέντρο Υγείας, την  Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Δασαρχείο, το Σωματείο Συνταξιούχων  ΔΕΗ, το  ΙΚΑ,  τη ΔΕΗ - ΑΗΣ Αλιβερίου,  τη Μονάδα Φυσικού Αερίου, τον Εμπορικό Σύλλογο, το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Μπουραντά   και το απόγευμα  έγινε συνάντηση με πολίτες,  που έθεσαν διάφορα ζητήματα στο πεδίο αρμοδιοτήτων της περιφέρειας.




    Τη δεύτερη μέρα στην Κύμη επισκέφτηκαν το Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου και συναντήθηκαν με εκπροσώπους  φορέων και παραγωγικών τάξεων καθώς και  με τον Αντιδήμαρχο Κύμης  κ. Θεοδώρου και τον πρ. Δήμαρχο κ. Θωμά. Επίσης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους  στη Δ.Ο.Υ., στην Πολεοδομία, στο Δασαρχείο και στο Νοσοκομείο.

    Τέλος το οδοιπορικό ολοκληρώθηκε στην Κάρυστο με συναντήσεις φορέων και επισκέψεις σε υπηρεσίες και Δήμο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Ραβιόλο και τους συνεργάτες του.


     Συγκεκριμένα συναντήθηκαν  με τους παρακάτω φορείς:  Επαγγελματικό Σύλλογο Καρύστου, Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, Σύλλογο για την προστασία του περιβάλλοντος της Νότιας Καρυστίας, Μελισσοκομικό Σύλλογο Καρύστου, Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου και το προεδρείο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων.

    Η αυτοδιοικητική μας  παράταξη «Στερεά… Υπεροχής», ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό το γόνιμο και δημιουργικό διάλογο.