Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευθέριος Ραβιόλος


  • Στη σημερινή δύσκολη συγκυριακά περίοδο που διανύουμε ο  τόπος μας πρέπει να σταθεί στα πόδια του μέσα σε ένα περιβάλλον μειωμένων προϋπολογισμών αλλά και αυξημένων υποχρεώσεων.

    Σε αυτό το περιβάλλον απαιτείται η συμμετοχή των πολιτών στα δημοτικά δρώμενα.

    Η διοίκηση του Δήμου μας,  χρειάζεται δίπλα της τους πολίτες από όλα τα  δυναμικά στρώματα της κοινωνίας. Με λίγα λόγια χρειάζεται τη στήριξη και την συνεισφορά των κατοίκων της ώστε μαζί μέρα με τη μέρα να δημιουργήσουμε με αισιοδοξία τον Δήμο Καρύστου του μέλλοντος.

     

    Σας καλώ λοιπόν να προχωρήσουμε με καινοτόμες ιδέες και με τεράστια διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

     

    Σταδιακά να  δημιουργήσουμε ένα Δήμο ζωντανό, δίπλα στους πολίτες του. Να μεταμορφώσουμε τον Δήμο Καρύστου σε έναν  δημιουργικό, σύγχρονο Δήμο όπως του αξίζει, με ολοκληρωμένα έργα υποδομών, που θα αποτελεί φορέα κοινωνικής στήριξης και οικονομικής ανάπτυξης ,κυρίως μέσω του τουρισμού, της πολιτιστικής έκφρασης αλλά και όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας.

    Αυτοσκοπός μας δεν είναι οι καρέκλες. Οι πολίτες μας επέλεξαν για να τους υπηρετήσουμε και να σταθούμε δίπλα τους. Αυτό είναι το χρέος και η μοναδική μας αποστολή.

    Σας ευχαριστώ,

    Ραβιόλος Λευτέρης

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    Ο Λευτέρης Ραβιόλος γεννήθηκε το 1969. Μεγάλωσε στα Καλύβια Καρύστου και ζει μέχρι σήμερα στη Κάρυστο. Παντρεμένος με την Λένα Μακρή είναι πατέρας της Μαρίας και της Ιωάννας.

    Μετά από την αποφοίτηση του από το λύκειο Καρύστου συνέχισε της σπουδές του στη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα πολιτικών μηχανικών.

    Από το 1993 διατηρεί  τεχνικό γραφείο  στη Κάρυστό.   Το 2010 μετά από παρότρυνση των συμπολιτών του  συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής του συνδυασμού Νέος Δήμος – Νέο Ξεκίνημα.

    Από το 2010 έως και το 2014  διετέλεσε αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμου Καρύστου.

     

    Στις εκλογές του Μαΐου του 2014 οι πολίτες τον εξέλεξαν Δήμαρχο από την Α’ Κυριακή.

     

     Η ομιλία του Δημάρχου Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλου 1/3/2019 στο κλειστό Γυμναστήριο Καρύστου.

    Ο Λευτέρης Ραβιόλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του Δήμου Καρύστου καθώς επίσης ανέπτυξε αναλυτικά τον προγραμματισμό του Δήμου για την επόμενη τετραετία με έναν λόγο ευθύ-καθαρό και σίγουρο.

    Ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία του Δημάρχου Καρύστου σε πολλά σημεία αυτής τον καταχειροκρότησε θερμά.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Καρύστου όπως θα δείτε στο βίντεο της ομιλίας του που ακολουθεί, δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη για κάποια λάθη που τυχόν έγιναν την προηγούμενη πενταετία καλώντας παράλληλα τους δημότες του να συνεχίζουν να τον περιβάλλουν με την ίδια εμπιστοσύνη και την επόμενη τετραετία.

    Τέλος, μετά το πέρας της ομιλίας του ο Λευτέρης Ραβιόλος δέχθηκε θερμές ευχές από τους παρευρισκόμενους.

    Δείτε όλη την ομιλία του Δημάρχου Καρύστου στο βίντεο που ακολουθεί καθώς επίσης και πλήρες φωτορεπορτάζ. 



    Υποψήφιος Δήμαρχος Ελευθέριος Ραβιόλος 2019  Ακολουθήστε το Link