Μια Κυριακάτικη ξενάγηση στους Μύθους, τους θρύλους και την Ιστορία μας
  •  
    Το κέντρο τέχνης Sp VivArte ‘’η τέχνη στη ζωή’’ γνωστό για τις δράσεις πολιτιστικού τουρισμού και την GRecoACTE (Art and Cultural Tourism Event) www.grecoacte.com, καλεί την Κυριακή 12 Μαΐου 11:00 - 13:00, Συλλόγους και κατοίκους της Καρυστίας στο Σχολείο Γιαννιτσίου του Δήμου Καρύστου.

    Μια πρωτοβουλία αναβίωσης και ανάδειξης του κρυμμένου Ευβοϊκού θησαυρού, της υλικής και άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

    Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συνοχή, σύνδεση και καταγραφή όλων των δυνάμεων, Συλλόγων, φορέων ή και ιδιωτών, σε μια προσπάθεια προβολής της N. Ευβοίας ως προορισμός ειδικών μορφών τουρισμού.

    Η Ν. Εύβοια μπορεί να γίνει Εθνικό παράδειγμα αναδυόμενου προορισμού που βασίζεται στη φυσική και πολιτιστική κληρονομία της. Είναι γειτνιάζον προορισμός της Αθήνας, χωρίς να είναι υπερκορεσμένος και διαθέτει τα 3 Α, (Αμόλυντο-Αυθεντικό-Ανεξερεύνητο).

    Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις δράσεις Πολιτιστικού Τουρισμού ανταλλάσοντας απόψεις και προτάσεις.

    Για όσους δεν διαθέτουν ΙΧ ο Δήμος Καρύστου παρέχει δωρεάν την μετακίνηση από Κάρυστο και Μαρμάρι. Αναχώρηση ( mini Bus) λεωφορείου στις 10:00 από πλατεία Αμαλίας και 10:30 από λιμάνι Μαρμαρίου. 

    Κρατήσεις θέσεων για το λεωφορείο, τηλ 6972211012, (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)