Μία πρόταση γάμου που μόνο στην μυθολογία από τον Δία είχε ξαναγίνει...(photo) στην Κάρυστο της Εύβοιας του Όρους της Όχης...
 • gamos2Μία πρόταση γάμου που δεν ξανάγινε και σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα. Ένας νεαρός από την Σκωτία ταξίδεψε με την αγαπημένη του στην Κάρυστο της Εύβοιας και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά του νησιού και την επιβλητικότητα του Όρους της Όχης σκέφτηκε μία τολμηρή ιδέα.

  Με την πολύτιμη βοήθεια της φίλης του, Σοφίας Τσούμα, που ζει και δραστηροποιείται στην Κάρυστο, ετοιμάστηκε ένα μοναδικό σκηνικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, η φίλη του Σοφία αγόρασε τα απαραίτητα αγαθά, όπως  σαμπάνια, εκλεκτά φρούτα, γλυκά, ποτήρια στολισμένα με κορδέλες και τα πήγε στην κορυφή του βουνού στο πιο διάσημο δρακόσπιτο της χώρας, εκεί όπου αιώνες πριν, σύμφωνα με τη μυθολογία, ο θεός Δίας ζήτησε σε γάμο τη θεά Ήρα.

  60240483 2329643720431232 1499631803273576448 n

  gamos8

  Το σκηνικό ετοιμάστηκε και έτσι ο Deva από τη Σκωτία πήρε την αγαπημένη του Amy για μία περιήγηση σε αυτό το μυστήριο μέρος.

  gamos3

  Εκεί, την νεαρή κοπέλα την περίμενε η έκπληξη της ζώης της. Ένα έτοιμο στρωμένο τραπέζι επάνω σε μία μεγάλη πέτρα, μία μαγευτική θέα και φυσικά μία συναρπαστική πρόταση γάμου συνοδευόμενη από ένα μονόπετρο!

  gamos5

  Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar, η Amy δέχτηκε με πολλή συγκίνηση και ενθουσιασμό να παντρευτούνε και έτσι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες του γάμου.

  gamos7

   

  gamos6