Ανάληψη καθηκόντων Ωτορινολαρυγγολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου
  •  

    Την Τετάρτη 31 Ιουλίου ανέλαβε υπηρεσία στο «Διόκλειο» Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου η Επιμελήτρια Β’ Ωτορινολαρυγγολογίας, κα Κασσιανή Κακάβα.

    Η παρουσία ενός ΩΡΛ, μετά από περίπου 20 χρόνια στην περιοχή της Καρυστίας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών Υγείας που
    έχει θέσει το Νοσοκομείο σαν προτεραιότητα.


     
    H κα Κακάβα Κασσιανή είναι πρώην Επιμελήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ειδικευθείσα στο Γ.Ν.Τρίπολης, ενώ έχει υπηρετήσει στο Ε.Α.Ν.Π. "Μεταξά" καθώς και στο ακοολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών "Αγία Σοφία". 
     

    Είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, φοιτήτρια του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος της Ιατρικής Σχολής Πατρών «Παθήσεις Ρινός, Βάσης Κρανίου και Προσωπικής Χώρας», κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με τίτλο «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών» και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.

    Στο ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο του νοσοκομείου μας, θα εξετάζονται ασθενείς με ωρλ παθήσεις σε τακτική βάση κατόπιν ραντεβού με ταυτόχρονη μέριμνα αντιμετώπισης εκτάκτου περιστατικού.

    Θα γίνεται πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση που θα περιλαμβάνει έλεγχο της στοματικής κοιλότητας και των παρίσθμιων αμυγδαλών, της ρινός, των ώτων, του λάρυγγα και των σιαλογόνων αδένων καθώς και:
    • · Διερεύνηση παθήσεων ρινός και παραρρινίων κόλπων.
    • · Διερεύνηση παθήσεων στοματικής κοιλότητας.
    • · Διερεύνηση παθήσεων ώτων-βαρηκοΐας-εμβοών-ιλίγγου.
    • · Διερεύνηση παθήσεων λάρυγγα.
    • · Διερεύνηση παθήσεων σιαλογόνων αδένων.
    Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης και ακοολογικού ελέγχου με τυμπανόγραμμα και τονικό ακοόγραμμα και ενδοσκοπικού ελέγχου του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

    Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά στο τηλέφωνο 22243-50113 (10:00 – 14:00)

    Το γραφείο Διοικητή 
    Γ.Ν ΚΑΡΥΣΤΟΥ