ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤ. 2019
 • ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤ. 2019

  ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΣΟΦΊΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΈΚΑΝΕ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΒΕΡΟΥΧΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ. ΚΑΙ ΣΤ
  ΑΜΆΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΈΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΕΩΣ ΙΟΎΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΣ ΥΕΝ ΜΌΝΟΣ ΜΟΥ.

  Η ΣΟΦΊΑ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΒΕΡΟΥΧΗΣ ΠΉΓΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ.

  ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΆΔΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΆΔΕΙΟ.

  ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΓΝΏΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΏΣΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.

  ΑΛΩΣΤΕ ΈΧΩ ΈΓΓΡΑΦΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΉ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΉΡΘΕ 26 ΑΥΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ 3 ΤΡΈΙΣ ΤΡΙΤΕΣ 27 ΑΥΓ, 3ΣΕΠΤ ΚΑΙ 9 ΣΕΠΤ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ.

  Η ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΊΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΒΕΡΟΥΧΗ, ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΥΜΉΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ, ΤΟΝ ΡΑΒΙΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΠΛΌΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΌΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΊΟΥ. ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΕ ΔΎΣΚΟΛΗ ΘΈΣΗ ΌΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΆΡΥΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΊΧΕ ΕΞΟΥΣΙΩΔΟΤΗΣΕΙΣ Ο ΟΛΝΕ ΑΕ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΠΈΛΤΗ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΊΠΟΤΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΈΝΑΝ ΠΛΟΊΑΡΧΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ ΕΝΏ ΜΠΉΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΑΥΤΌ ΈΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΌΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΒΕΡΟΥΧΗΣ ΆΦΑΝΤΟΙ....

  Ο Κ. ΒΕΡΟΥΧΗΣ ΧΘΕΣ ΤΕΤ. 4 ΣΕΠΤ. ΜΟΥ ΑΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΆ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΉΣΩ ΝΑ ΣΥΝΤΆΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΉ, ΑΥΤΉΝ ΠΟΥ ΕΊΔΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΎΓΕΙ Η ΕΥΘΎΝΗ ΑΠΌ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

  ΜΌΝΟΝ ΠΟΥ Η ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΕΊΧΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΡΑΒΙΟΛΟΥ, ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΆΠΙΑ ΚΑΙ ΈΚΛΕΓΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2018.


  ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΒΆΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΆΤΗ ΤΟΝ ΦΊΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΊΕΡΓΑ ΜΟΝΟΠΆΤΙΑ.

  ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΔΎΟ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΊΟΥ Σ. ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ Κ. ΒΕΡΟΥΧΗΣ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΏΝΥΜΟ, ΑΛΛΆ ΑΥΤΆ ΞΈΡΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΣΑΣ ΈΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. .

  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΙΟΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΆΘΗΚΑΝ ΔΊΠΛΑ ΜΑΣ, ΜΌΝΟΝ Ο ΒΑΓΓΈΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ. ΤΏΡΑ ΕΓΏ ΈΧΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΌΨΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΥΝΤΑΝΙΩΝ ΣΕ ΒΟΥΛΉ, ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ. ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

  ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΆΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΆΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ, ΈΔΩΣΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΗΦΊΖΩ ΣΤΗΝ ΚΆΡΥΣΤΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥΡΟΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΗ ΛΈΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΆΡΕΙ ΈΝΑ ΕΥΡΏ ΑΠΌ ΚΑΝΈΝΑΝ, ΔΕΝ ΈΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ FAKE ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΠΟΥ ΣΤΕΙΣΑΤΕ ΠΑΡΆΓΚΑ ΨΕΥΔΟΥΣ.

  ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΡΆΒΙ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΦΈΡΕΤΕ ΘΑ ΈΡΧΕΤΕ ΜΌΝΟΝ ΝΎΧΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΝΔΡΟ ΓΙΑ ΚΆΡΥΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΙ ΝΎΧΤΑ ΣΤΟ ΛΑΎΡΙΟ. ΣΑΣ ΠΑΊΖΕΙ ΆΣΧΕΤΟΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΟΥΊΖ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΕ ΑΠΕ ΣΤΑ ΧΩΡΆΦΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 1500 ΠΟΛΙΤΏΝ ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΑΠΕ ΠΈΡΣΙ ΣΤΟ ΓΙΟΚΑΛΕΙΟ. ΜΑΎΡΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΎΛΑ. .

  ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΑ ΣΤΥΡΑ, ΜΑΡΜΑΡΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ Η ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΓΝΏΣΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΉΣ ΜΑΡΙΟΣ Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SEAJETS.
  ΌΤΑΝ ΕΠΊ 20 ΜΕΡΕΣ ΒΆΖΑΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΝΌΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΡΈΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΥΡΟ,
  ΌΛΗ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΊΔΑΝ ΠΟΛΛΟΊ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΒΛΑΧΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗ,
  ΛΈΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ....
  ΤΟ ΚΑΡΑΒΆΝΙ ΠΡΟΧΏΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΆ ΟΥΡΛΙΆΖΟΥΝ.... ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

  ΤΟ LINK ΓΙΑ ΦΩΤΟ...