Παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης για ζητήματα του Επιμελητηρίου Εύβοιας
 •  

  Ο Σίμος Κεδίκογλου ευχαρίστησε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση διευθέτηση του προβλήματος της εμπλοκής, που έχει προκύψει στην καταβολή της μισθοδοσίας υπαλλήλων του Επιμελητηρίου Εύβοιας, οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέσω των Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγου και Επαγγελματοβιοτεχνών και εργάζονται επί σειρά ετών στο Επιμελητήριο.

   

  Στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής με τον Υπουργό, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στην οποία συμμετείχαν η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα Αγιοστρατίτη Βούλα, ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Μώρος Νίκος, η Διευθύντρια κα Άρτεμη Χαρίτου και η δικηγόρος κα Αντιγόνη Κουκά ζήτησαν, επίσης, την έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού, προκειμένου να μπορούν να υλοποιούνται οι δράσεις του Επιμελητηρίου και οι ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τα μέλη του.

   


  Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού, ο οποίος κατανόησε τη σοβαρότητα των προβλημάτων και δεσμεύτηκε για την εξέταση επίλυσής τους.