Η Εύβοια μπορεί πολλά - Η περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων μπορεί ακόμα περισσότερα
  •  

    Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Διρφύων-Μεσσαπίων για την κοπή της βασιλόπιτας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στα Ψαχνά, κατά την οποία έγινε και απονομή τιμητικών πλακετών για την προσφορά τους στην παράταξη σε πρώην βουλευτές της Ν.Δ και πρώην στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης, παρευρέθηκε ο Σίμος Κεδίκογλου.

    Ο βουλευτής στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που του απηύθυναν, αλλά -κυρίως- τον ευχαρίστησε για το έντονο ενδιαφέρον που έχει δείξει για σημαντικά ζητήματα, τα οποία αφορούν στον αγροτικό και όχι μόνο τομέα και την επίλυση προβλημάτων, καθώς και για τη συνολικότερη προσπάθεια, που γίνεται να επαναφέρουν την κανονικότητα στον πρωτογενή τομέα και στο επίκεντρο τον αγρότη-επιχειρηματία.

     
    Όπως επεσήμανε, είναι καθοριστικής σημασίας να στηρίξουν και να ενισχύσουν όσους στα χρόνια της κρίσης όχι μόνο άντεξαν και έμειναν όρθιοι, αλλά τόλμησαν και έκαναν επιχειρηματικά “ανοίγματα” εκτός συνόρων. “Η Εύβοια-είπε- μπορεί πολλά. Η περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων μπορεί ακόμα περισσότερα”. 
     
    Επίσης, αναφερόμενος στην προηγούμενη χρονιά ο βουλευτής τόνισε, ότι αλλάξανε αρκετά, υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα: “Πέρασε ένας χρόνος που αλλάξανε πολλά, είναι άλλα όσα επιδιώξαμε πέρυσι και διαφορετικά αυτά που πρέπει να επιδιώξουμε φέτος, αλλά υπό πολύ καλύτερους όρους.
     
    Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και τώρα όλοι μαζί με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει πράξη η ελπίδα που γεννήθηκε ξανά στην Ελλάδα. Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση είναι η συνεργασία όλων. Εύχομαι υγεία, ευτυχία, δύναμη και τα επόμενα χρόνια να είναι ακόμα καλύτερα”