Ενόψει της πιθανότητας να καταργηθεί η Δ.Ο.Υ. Καρύστου και να μεταφερθεί στη Χαλκίδα ή την Κύμη, το «Νέο Ξεκίνημα» συμπαρατάσσεται στον κοινό αγώνα...

  •  
    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ

     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΚΑΡΥΣΤΟΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

    Ενόψει της πιθανότητας να καταργηθεί η Δ.Ο.Υ. Καρύστου και να μεταφερθεί στη Χαλκίδα ή την Κύμη, το «Νέο Ξεκίνημα» συμπαρατάσσεται στον κοινό αγώνα των πολιτών, των συλλόγων και των Τοπικών αρχών της Νοτίου Καρυστίας και δεσμεύεται να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο για την αποφυγή μιας τέτοιας προοπτικής.
    Γνωρίζοντας τις ανάγκες και εκτιμώντας την οικονομική πραγματικότητα της περιοχής μας αλλά και τη δυσκολία στη μετακίνηση λόγω μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης πιστεύουμε ότι η λειτουργία της Δ.Ο.Υ.
    Καρύστου είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά αυτονόητη.
    Άλλωστε ο όγκος και το εύρος των οικονομικών λειτουργιών της είναι τόσο φορτωμένος ώστε οριακά καλύπτονται οι μέχρι τώρα ανάγκες της καθώς η δυναμικότητά της δεν επαρκεί.
    Η προοπτική κατάργησης της Δ.Ο.Υ Καρύστου, μιας οικονομικής εφορίας με έσοδα που ξεπερνούν τα 14.000.000€ προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και υποψίες για μεθοδευμένη ενέργεια από κάποιους Άνωθεν…
    Για τους λόγους αυτούς απαιτούμε τεκμηριωμένη απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών βάση της οποίας θα δικαιολογείται η συγκεκριμένη επιλογή αν βέβαια αυτή πρόκειται να εφαρμοστεί.

    Η υποβάθμιση της περιοχής μας σε διαφόρους τομείς (υγεία , παιδεία, ιδιοκτησιακό καθεστώς) θα μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους να προχωρήσουμε σε κάθε μορφή αντίδρασης και να εξασφαλίσουμε για τον τόπο μας την ποιότητα ζωής που του αξίζει.