ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (20-12-10) του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, αναβλήθηκε η εξέταση του θέματος έγκρισης Μ.Π.Ε. της γραμμής μεταφοράς ενέργειας από τον Καφηρέα στην Αττική.

    Η εξέλιξη αυτή, είναι ιδιαίτερα θετική, εν όψει της συζήτησης που θα γίνει στην 5η Νομαρχιακή επιτροπή Ευβοίας, σε σχέση με τις εγκρίσεις των Μ.Π.Ε.

    Αν λάβουμε υπόψη μας και τις αρνητικές εισηγήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων της Καρυστίας, καθώς και τις σύσσωμες αντιδράσεις των εμπλεκόμενων φορέων, η Νομαρχία Ευβοίας, δεν έχει πλέον ούτε μια θετική απόφαση σε σχέση με το θέμα που καλείται να εξετάσει.

    Στη Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αν. Αττικής, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Καβοντόρου Γη» Κώστας Καλλιανιώτης.

    Εξάλλου υπόμνημα με τις θέσεις του Συλλόγου, εναντίον της έγκρισης των Μ.Π.Ε, στάλθηκε στη Νομαρχία Ευβοίας, με κοινοποίηση σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και του ενδιαφερόμενους Ο.Τ.Α


    Σύλλογος «Καβοντόρου Γη»