Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Νίκου Μανώλη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου τελέστηκε χτες το απόγευμα, από το Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ.
  • Η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, Νίκου Μανώλη και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου τελέστηκε χτες το απόγευμα, από το Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ.

    Η αίθουσα του Γιοκάλειου Ιδρύματος όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή ήταν κατάμεστη από δημότες, συγγενείς και φίλους των νεοεκλεγμένων συμβούλων.

    Παρόντες ήταν ο Βουλευτές Σίμος Κεδίκογ λου και Ουρανία Παπανδρέου, ο Χρήστος Μητροπέτρος, ως εκπρόσωπος του Νομάρχη Ευβοίας, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της περιοχής.

    Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, μετά την καθιερωμένη λειτουργία και τυπικό όρκο που διάβασε, μίλησε για την ευθύνη που αναλαμβάνουν οι εκλεγμένοι απέναντι στους συμπολίτες τους και τους ευχήθηκε να έχουν δύναμη και κουράγιο να πράξουν το καλύτερο για αυτούς και τον τόπο.

    Την υπόσχεση ότι αυτό θα κάνει έδωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Νίκος Μανώλης, στην σύντομη ομιλία του και κάλεσε όλους να συστρατευτούν στο δύσκολο έργο δηλώνοντας ότι «θα είμαι δήμαρχος για όλους, όμως θα φροντίσω ιδιαίτερα τους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας, που ειδικά αυτήν την δύσκολη περίοδο έχουν περισσότερο την ανάγκη να αισθάνονται τη Δημοτική Αρχή δίπλα τους».