Επιστολή κ.Νίκου Μανώλη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.Ο κ.Νίκος Μανώλης έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια για να τους ενημερώση για την πυρκαγιά που καίει για 5 μέρες...
  • Επιστολή κ.Νίκου Μανώλη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

    Ο κ.Νίκος Μανώλης
    έστειλε επιστολή στην Περιφέρεια για να τους ενημερώση για την πυρκαγιά που καίει για 5 μέρες (σχετική άρθρο εδώ):

    "Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας γνωρίσω την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Καρυστίας ύστερα από πυρκαγιά που προκλήθηκε με εμπρησμό στην χωματερή Καρύστου στις 31/12/2010 η οποία συνεχίζει να καίει έως και σήμερα 5 ημέρες μετά και όπως όλα δείχνουν θα καίει για πολλές μέρες ακόμη.

    Ένα πυκνό και ρυπογόνο πέπλο από καπνό έχει καλύψει την ευρύτερη περιοχή και ανάλογα με την φορά του ανέμου φτάνει στην Κάρυστο και το Μαρμάρι.
    Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει και δικαίως διαμαρτύρονται αφού κινδυνεύουν οι ζωές μας, το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και αναπνέουμε.

    Δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση, πρέπει άμεσα να δοθεί λύση και η μόνη λύση είναι η δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή.
    Για τον σκοπό αυτό είχε συσταθεί σύνδεσμος για την διαχείριση απορριμμάτων της Νότιας Ευβοίας ο οποίος όμως δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.

    Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Δήμος Κύμης πρόβλημα το οποίο θα επιδεινωθεί σε έξι μήνες αφού θα πάψουν να λειτουργούν οι ΧΑΔΑ Κύμης και Καρύστου.

    Ζητούμε συνάντηση μαζί σας για να δρομολογήσουμε και να ξεκινήσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την δημιουργία ΧΥΤΥ στην περιοχή μας.

    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε σε αυτό το κατεπείγον αίτημά μας".