Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Σύνταγμα από 25 έως 27 Ιανουαρίου 2011. Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ MAZI ME THN ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ www.e-karystos gr που είναι η προβολή των τοπικών μας προϊόντων...
  • Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΥΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ www.e-karystos gr  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    Εκπληρώνοντας έναν από τους σκοπούς της η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ MAZI ME THN ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ www.e-karystos gr που είναι η προβολή των τοπικών μας προϊόντων μέσα από τις γαστρονομικές μας τοπικές συνήθειες αποφάσισε να λάβει μέρος στην ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ στις 25-26-27 /01/2011 που θα πραγματοποιηθεί στην ειδική διαμορφωμένη αίθουσα του μετρό στο Σύνταγμα.

    Τα έξοδα αυτή τη φορά καλύπτουν ο χώρος εστίασης και αναψυχής «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ» και η ξενοδοχειακή μονάδα «ΑΚΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ».

    Μαζί τους θα έχουν τοπικά προϊόντα απο την Νότια  Καρυστύα : ΜΕΛΙ-ΠΑΣΤΕΛΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ Κώστας και Μαρία Τσαπέπα -ΤΡΟΦΟΒΙΟΠΑ-ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣΟΥΖΗ ΚΑΡΥΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΜΑΜ -ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ  ΕΠΕ.  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ  ΟΙΝΩΝ  Γιάννης Πεζάς & Μανώλης Παυλάκης. ΕΥΒΟΪΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Ε.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΙΝΩΝ & ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  Ζέρβας Παναγιώτης.   

    ΟΛΑ  ΑΥΤΑ
     γλυκά κουταλιού , παστέλι , τσίπουρο , κρασί , ζυμαρικά διαφόρων συνδαιτυμόνων από την νότιο Καρυστία
      θα προσφέρουν σε ενδιαφερόμενους και άλλα θα πουλήσουν σε τιμή γνωριμίας στο επιβατικό κοινό του μετρό που ανέρχεται σε 350.000 επιβάτες την ημέρα.

    Άλλος σκοπός της Λέσχης μαζί με την Διαδικτυακή Πύλη  www.e-karystos.gr  είναι και η προβολή της περιοχής που της δίνετε η ευκαιρία να μοιράσει έντυπο και Διαδικτυακό υλικό με φωτογραφίες και βίντεο της περιοχής με το σύνθημα «ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στη νότιο Καρυστία».

    Εξ΄άλλου αυτό που πέτυχε η λέσχη είναι τα τουριστικά πούλμαν που έρχονται ειδικά για το χώρο εστίασης και αναψυχής που βρίσκεται στα Στύρα μέσω του φέρυ-μπώτ ΘΕΟΛΟΓΟΣ να έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος μεταφοράς.

    Για την Λέσχη
    Γκουβέντας Βαγγέλης (κιν. 6936.061261)
    Γ.Γραμματέας

    Διαδικτυακή Πύλη Καρύστου - Μαρμαρίου - Στύρων www.e-karystos.gr
    Μαρίνος  Κώστας τηλ:22240 23537  κιν. 6909798770