Συνάντηση με τον διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Κ Δρούλια Ηρακλή. Ο Δήμαρχος Καρύστου Μανώλης Νικόλαος μαζι με την Αντιδήμαρχο Τούρλα Γεωργία,την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου Κουνέλη Ντίνα και...
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

  Λόγο έλλειψης κονδυλίων δεν μπορεί να γίνει η δημοπράτηση από τον Ο.Σ.Κ

  Ο Δήμαρχος Καρύστου Μανώλης Νικόλαος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Τούρλα Γεωργία, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου Κουνέλη Ντίνα και τον Πρόεδρο των δασκάλων & νηπιαγωγών Καρύστου Ελευθερίου Παναγιώτη μετέβησαν στην έδρα του Ο.Σ.Κ- Αθήνα προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία του έργου ανέγερσης του 2ου Δημοτικού Καρύστου.

  Σε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Σ.Κ Δρούλια Ηρακλή ειπώθηκαν από μεριάς του τα εξής: «η μελέτη του έργου έχει ολοκληρωθεί ωστόσο λόγο έλλειψης κονδυλίων δεν μπορεί να γίνει η δημοπράτηση από τον Ο.Σ.Κ».
  Εν συνεχεία προτάθηκε η ένταξη του στο ΕΣΠΑ.

  Σε κάθε περίπτωση η νέα δημοτική αρχή του νέου Δήμου Καρύστου υποστηρίζει ότι η δημοπράτηση του έργου πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα είτε μέσω Ο.Σ.Κ είτε μέσω ΕΣΠΑ είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου φορέα , διότι πρόκειται για ζήτημα μείζονος σημασίας για την περιοχή της Καρύστου.

  Στο συγκεκριμένο θέμα δεν χωρούν καθυστερήσεις και αναβολές.

  ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ