Στήριξη στο θέμα κατασκευής Καταδυτικού Πάρκου στην Κάρυστο! Κάλεσμα προς τους Βουλευτές Ευβοίας ο Δήμαρχος Καρύστου ζητάει την στήριξη τους στο θέμα κατασκευής Καταδυτικού Πάρκου στην Κάρυστο!
 • Με επιστολή-κάλεσμα προς τους Βουλευτές Ευβοίας ο Δήμαρχος Καρύστου ζητάει την στήριξη τους στο θέμα κατασκευής Καταδυτικού Πάρκου στην Κάρυστο!

  Ο Δήμαρχος Καρύστου κ.Νικόλαος Μανώλης καλεί με επιστολή-κάλεσμα προς τους Βουλευτές Ευβοίας να τον στηρίξουν στην προσπάθεια κατασκευής Καταδυτικού Πάρκου στην Κάρυστο.

  Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες Βουλευτές,

  Με το αρ.πρωτ.:1768/11-02-2011 έγγραφο μου προς τον Υφυπουργό Τουρισμού & Πολιτισμού κύριο Γεώργιο Νικητιάδη ζήτησα την ενεργοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του «Καλλικρατικού» Δήμου Καρύστου και του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού.

  Η κατασκευή του συγκεκριμένου καταδυτικού πάρκου είναι υψίστης σημασίας για την προώθηση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.

  Στην προσπάθεια μας για την δρομολόγηση του συγκεκριμένου έργου ζητάω την ανταπόκριση, καθώς και την έμπρακτη στήριξη σας.

  Με εκτίμηση
  Ο Δήμαρχος Καρύστου
  Νικόλαος Μανώλης