Ταξίδι στην Κούφια Γη... μοιάζει με ένα πελώριο κρατήρα. Μπορείτε να διακρίνετε ακόμη και τα σύννεφα μέσα στο άνοιγμα.
 • Ο συγγραφέας Μάρσαλ Μπ.
  Γκάρντερ εξέδωσε το 1920 ένα βιβλίο με τίτλο «Ταξίδι στο κέντρο της γης», παρόμοιο με … αυτό του Γάλλου συγγραφέα, Ιουλίου Βερν.
  Το βιβλίο του Ιουλίου Βερν αφορούσε μια αποστολή μέσα από ένα κούφιο βουνό στην Ισλανδία, το οποίο βιβλίο φαίνεται ότι βασιζόταν σε γεγονότα σύμφωνα με την δική μου έρευνα.
  Ο Μάρσαλ Μπι Γκάρντερ στο δικό του βιβλίο προκαλεί την κυβέρνηση να εξετάσει την θεωρία αυτή και τελικά όντως αυτό συμβαίνει.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ρόντνεϊ Κλάφ, τον συγγραφέα του βιβλίου «World Top Secret: Our Hollow Earth», η υπόθεση του Γκάρντνερ διερευνήθηκε από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, όταν ο Ναύαρχος Μπερντ του Αμερικανικού Ναυτικού, με ιστορικό αποστολών στην Ανταρκτική, και αξιόπιστοι μάρτυρες καταθέτουν ότι βρέθηκε, κατά τη διάρκεια αποστολής, το άνοιγμα το 1944 και μάλιστα ότι πέταξαν με αεροσκάφος πάνω από αυτό.

  Ο Αμερικανός αξιωματικός ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ΑΤΙΑ τον απήγαγε μαζί με το αεροσκάφος του και προσγειώθηκε μέσα στο εσωτερικό της κούφιας γης.
  Διηγείται μάλιστα ότι τον ανέκρινε ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της τοπικής τους κυβέρνησης και του ζήτησε να μεταφέρει ένα μήνυμα στην δική μας κυβέρνηση: «ότι αντιτίθενται στην χρήση των πυρηνικών όπλων».

  Να σημειώσουμε ότι αυτό συνέβη ένα χρόνο πριν την ρίψη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και ανησυχούσαν πολύ για την χρήση πυρηνικών όπλων.
  Από τότε υπάρχουν ενδείξεις ότι ιπτάμενοι δίσκοι με προέλευση τον εσωτερικό κόσμο της γης απέτρεψαν την χρήση πυρηνικών πυραύλων.

  Στο βίντεο που ακολουθεί είναι συγκεντρωμένες οι περισσότερες από τις φωτογραφίες και τα σχεδιαγράμματα που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί και – σύμφωνα με πολλούς ερευνητές- αποτελούν απεικονίσεις της «κούφιας γης».  Από την πλευρά του ο συγγραφέας Ρόντνεϊ Κλάφ, καταθέτει τις δικές του προσωπικές απόψεις σχετικά με τη θεωρία της κούφιας γης και τα μυστικά που κρύβει, τονίζοντας ότι: «Αληθεύει ότι δεν έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες του ανοίγματος του Βορείου πόλου της γης.

  Ωστόσο υπάρχει ένα πελώριο τηλεσκόπιο ταγμένο σε κυκλική τροχιά γύρω από τον Πλανήτη Άρη, που παρουσιάζει μια φωτογραφία του ανοίγματος του Β. Πόλου του Άρη.

  Μοιάζει με ένα πελώριο κρατήρα.

  Μπορείτε να διακρίνετε ακόμη και τα σύννεφα μέσα στο άνοιγμα.
  Συνήθως το άνοιγμα αυτό καλύπτεται από σύννεφα τα οποία διαλύονται με την βοήθεια του εσωτερικού ηλίου, αλλά με το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο μπορεί κανείς να διακρίνει το γιγαντιαίο μέγεθος τους ανοίγματος.

  Αυτό πιστεύουμε εμείς ότι είναι το άνοιγμα του Βορείου Πόλου του Άρη.

  Θεωρούμε επίσης ότι τέτοια ανοίγματα υπάρχουν και στους πόλους της γης κι έχουμε ενδείξεις από ένα συνάδελφο ερευνητή -τον Τζον Λοφπρικ- που μας αναφέρει ότι ο γιος του διηγήθηκε ένα περιστατικό όταν το σχολείο του είχε καλέσει ένα επιστήμονα από την ΝΑΣΑ να δώσει μια διάλεξη. Μετά το τέλος της διάλεξης, ο γιος του ακολούθησε τον επιστήμονα στο βάθος του διαδρόμου και τον ρώτησε εν ψυχρώ αν υπάρχουν φωτογραφίες του ανοίγματος της γης. Ο επιστήμονας αφού κοντοστάθηκε για λίγο απάντησε πως «ναι έχουμε, τις επεξεργαζόμαστε έτσι ώστε να δείχνουν πως υπάρχουν σύννεφα όταν πλέον δημοσιεύονται».

  Αυτές είναι ενδείξεις πως η κυβέρνηση διαθέτει τέτοιες φωτογραφίες αλλά τις αποκρύπτει ιδιαίτερα μετά την ανακάλυψη της ύπαρξης της κούφιας γης από τον Ναύαρχο Μπερντ.
  Δεν έχουν κοινοποιήσει στο ευρύτερο κοινό αυτή την μεγάλη ανακάλυψη», σχολιάζει ο Κλαφ.

  Ο συγγραφέας, συνεχίζοντας για την κούφια γη και τις εμφανίσεις μυστηριωδών ΑΤΙΑ, τονίζει: «Θεωρώ ότι τα περισσότερα ΑΤΙΑ προέρχονται από το εσωτερικό της γης.
  Διαθέτουμε πληροφορίες ότι όλοι οι πλανήτες καθώς και ο Ήλιος είναι κούφιοι».

  Τα συμπεράσματα δικά σας.