Η κάμερα του e-karystos κάλυπτε συνέχεια το γεγονός. Τα ιστιοπλοϊκά ήρθαν στην Κάρυστο για να την έχουν ως αφετηρία στο Regatta Evia Cup...
  • Regatta Evia Cup

    Με ιστιοπλοϊκά γέμισε το λιμάνι της Καρύστου, που έφτασαν στην πόλη προερχόμενα από το Λαύριο γεμάτα με Ρώσους τουρίστες και η κάμερα του e-karystos κάλυπτε συνέχεια το γεγονός

    Τα ιστιοπλοϊκά ήρθαν στην Κάρυστο για να την έχουν ως αφετηρία στο Regatta Evia Cup, που η θαλάσσια διαδρομή του περιλαμβάνει πέρασμα από Άνδρο, Τήνο, Πάρο, Νάξο και πάλι επιστροφή στην Κάρυστο.

    Κοντά στους Ρώσους Τουρίστες βρέθηκε ο Νίκος Πέππας, Υπεύθυνος Τουριστικής Προβολής της Εύβοιας, ο οποίος σε επίσκεψή του στην Ρωσία είχε έρθει σε επαφή με Ρώσους, προκειμένου να ανοίξει η Ρωσική Τουριστική αγορά στην Εύβοια.

    Οι κάμερα του e-karystos.gr ήταν συνεχώς στραμμένη πάνω στα ιστιοπλοϊκά, με πάρα πολλά χτυπήματα ειδικά από την Ρωσία και τις ανατολικοευρωπαϊκές χώρες και η παρουσία των μικρών πλοίων στο λιμάνι «έπαιζε» σε 40 τουλάχιστον ιντερνετικά δίκτυα τηλεόρασης, γεγονός που πρόβαλλε την Κάρυστο και όλη την περιοχή μας και μάλιστα και από τα σκάφη οι Ρώσοι ανέβαζαν απευθείας βίντεο στο ίντερνετ.