Δεν ανεχόμαστε άλλες υποσχέσεις! Οι κινητοποιήσεις μας όμως συνεχίζονται και κλιμακώνονται διεκδικώντας την άμεση δημοπράτηση του 2ου δημοτικού σχολείου.
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

    ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    Με τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος κινητοποιήσεων των γονέων και μαθητών του 2ου αλλά και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, με τη συμπαράσταση των μαζικών φορέων και επικεφαλής τον Δήμαρχο Καρύστου, τους αρχηγούς της Αντιπολίτευσης και την μεγάλη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλή τον Πρόεδρό του. Παρευρέθηκαν επίσης οι περισσότεροι βουλευτές του νομού.
    Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε η Πρόεδρος και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Καράβολας.
    Παρ’ όλα αυτά ο Υπουργός κ. Ρέππας δεν μας τίμησε με την παρουσία του και την αντιπροσωπία έκανε δεκτή ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, ο οποίος υποσχέθηκε να επανεξεταστεί το θέμα σε δύο μήνες, δηλ. μέσα στο καλοκαίρι που τα σχολεία θα είναι κλειστά, υπονοώντας ότι θα προσπαθήσει ο ΟΣΚ να πάρει κάποιο Δάνειο για την ανέγερση του 2ου Δημοτικού.
    Στην ουσία το θέμα παραπέμφθηκε στις καλένδες του καλοκαιριού προφανώς με την ελπίδα, από πλευράς Υπουργείου, να ξεφουσκώσει το κίνημα διαμαρτυρίας μας.
    Οι κινητοποιήσεις μας όμως συνεχίζονται και κλιμακώνονται διεκδικώντας την άμεση δημοπράτηση του 2ου δημοτικού σχολείου.
    Δεν ανεχόμαστε άλλες υποσχέσεις!
    Αντιπροσωπία του Συνδέσμου θα παραβρεθεί αύριο Τετάρτη 11-05-2011 και ώρα 6μμ στο Γιοκάλειο Ίδρυμα, στην κοινή Γενική Συνέλευση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο Δημοτικών Σχολείων και κατόπιν στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει στον ίδιο χώρο, με μοναδικό θέμα την πορεία του Αγώνα.

    ΚΑΡΥΣΤΟΣ 10-05-2011

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΡΟΔΟΠΗ ΣΦΥΡΙΔΗ