ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ».Ο Πρόεδρος Κώστας Καλλιανιώτης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ»

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ»

    Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος χορός του Συλλόγου, το Σάββατο 14 Μαΐου, στο κέντρο «Φωτογράφος» στην Παιανία.
    Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή καβοντοριτών της Αθήνας,, πέραν από κάθε προσδοκία των οργανωτών.
    Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 5.30 το ξημέρωμα υπό τους ήχους του βιολιού του καβοντορίτη Νίκου Ευβοιώτη και την εκπληκτική φωνή της Μαρίας Σκουλά, που συμμετείχαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.
    Ο Πρόεδρος Κώστας Καλλιανιώτης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έκανε μια μικρή αναφορά στους σκοπούς και τις μέχρι τώρα ενέργειες του Συλλόγου.
    Ανέφερε, ότι το ιδιοκτησιακό πρόβλημα που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, βρίσκει τον καβοντόρο ενωμένο και αυτό έχει δώσει τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα δικαίωσης των κατοίκων.
    Υπενθύμισε τη διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος από καβοντορίτες και την συνάντηση με την Υπουργό που κατέληξε στην πρώτη διόρθωση του νομοσχεδίου για τις Α.Π.Ε., προς όφελος των ιδιοκτητών γης.
    Ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη του Συλλόγου, τον Αύγουστο στον Καβοντόρο, όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.
    Χαιρετισμό απεύθυνε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και υπεύθυνη οργάνωσης της εκδήλωσης Μαρία  Γκάγκωση
    Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης, που ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των ιδιοκτητών γης και με αγώνες που οδήγησαν τον κόσμο έξω από τη Βουλή, καθώς και με συνεχή πίεση προς το Κράτος, θα αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να σεβαστούν τα δικαιώματα των κατοίκων της περιοχής.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καρύστου Δημήτρης Νόβας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καρύστου Μαρία Κιούκη – Γιαννάκου και Γιώργος Παλυβός, καθώς και η πολιτευτής Ευβοίας Βασιλική Παππά.