ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΥΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ. Συνεχίζουν ως έχουν τη λειτουργία και την προσφορά τους στους κατοίκους του Νομού Ευβοίας.
  • Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κύμης επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι μαζί με τη βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, κα Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και του μετέφερε την αγωνία των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής για την τύχη των Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας Κύμης και Καρύστου.

    Ο Υφυπουργός Υγείας επιβεβαίωσε όσα ρητά και με κατηγορηματικό τρόπο περιλαμβάνει η πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Ως εκ τούτου τα Νοσοκομεία-Κέντρα Υγείας Κύμης και Καρύστου συνεχίζουν ως έχουν τη λειτουργία και την προσφορά τους στους κατοίκους του Νομού Ευβοίας.

    Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο νοσοκομεία και ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μιχάλης Τιμοσίδης δεσμεύθηκε να προωθήσει τη λύση τους