Δείτε την σημερινή δυναμική διαμαρτυρία των κατοίκων της Καρύστου στη νέα γέφυρα Χαλκίδας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάσης Μπουραντά μέσα απο το e-karystos.gr
  • Ο ΔΙΚΑΙΟΣ  ΚΑΙ  ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ  ΑΓΩΝΑΣ  ΤΩΝ  ΚΑΡΥΣΤΙΝΩΝ  ΜΕΣΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  e-karystos.gr

    Η σημερινή δυναμική διαμαρτυρία των κατοίκων της Καρύστου στην νέα γέφυρα Χαλκίδας  και με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάσης Μπουραντά αποτελεί ένα μήνυμα προς όλους ότι η υπομονή της Καρυστίας έχει πλέον εξαντληθεί.

    Το αίτημα για το Νοσοκομείο Καρύστου, την ανέγερση του 2ου Δημοτικού Σχολείου και την παραμονή της ΔΟΥ δεν είναι απλώς δίκαιο αλλά αποτελεί χρέος ανεκπλήρωτο.

    Με σύνθηματα όπως" Φέρτε τα λεφτά από την Ελβετία και φτιάχτε σχολεία και νοσοκομεία" και " Η Καρυστία θέλει σχολεία και υγεία" περίπου 450 συμπολίτες μας Καρυστινοί έκλεισαν το πρωί για μία ώρα περίπου την νέα Γέφυρα Χαλκίδας.

    Μετα την κατάλειψη οι κάτοικοι θα μεταβούν στην Νομαρχία όπου θα δώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά.

    Έτσι λοιπόν τα διάφορα επίπεδα αρμοδίων δεν πρέπει να αποσείουν ευθύνες ή να ανασύρουν δικαιολογίες αλλά να βρουν άμεσα λύσεις.

    Είναι, τέλος, σημαντικό ότι στον αγώνα των κατοίκων της Καρύστου οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις, οι δημοτικές παρατάξεις και οι φορείς της κοινωνίας των πολιτών είναι ενωμένοι και αυτό αποτελεί ένα κρίσιμο προαπαιτούμενο για την νικηφόρα έκβαση του αγώνα.

    Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές κ.κ Μαρκόπουλος, Μαρίνος, Σίμος Κεδίκογλου, η περιφερειακή σύμβουλος Σοφία Ντούρου, αντιπροσωπία του ΚΚΕ ( Παπάς, Αργύρης) , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας Βασίλης Δεμερτζής, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Γιώργος Μητροπέτρος.

    Μόνο με κοινούς και διεκδικητικούς αγώνες ενωμένοι μπορούμε να ανοίξουμε δρόμους για την κατάκτηση των δικαιωμάτων στην παιδεία, την υγεία, την ποιότητα ζωής.

    Εξάλλου η δύναμη των πολιτών είναι η μόνη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, να δώσει αποτέλεσμα και να αλλάξει την μοίρα του τόπου μας.